Tavan Modelleri

Çocuk odasını dekore etmek zevkli ve yaratıcı projelerden biridir. Bu odayı tasarlarken her detayına ve tüm ince işlerine özel önem gösteririz .Çocuğumuza hazırladığımız mekanın eğlenceli,sıcak, ferah ve bunun yanında bir o kadar da güvenli olmasını isteriz.Her detayına dikkat ettiğimiz oda için çocuklarımızın rüyalarını süsleyen tavanlarda özgürce tasarlayabileceğimiz bölümlerdendir.Bu odayı bir çok şekilde çoçuklarımıza uygun hale getirebiliriz.Boyama yahut streç filmi tasarımları yahut gölgelendirme ekleyin. Hatta mekanı dekor ürünleriniz ve duvar renginizle eşleştirin. Çocuk odalarında evin diğer bölümlerinde kullanamayacağımız ilham verici tasarımları kullanıp yeni dünyalara geçiş yapmanın verdiği hazzı sizde yaşayın.

 

Çocuk Odası Boyalı Düz Tavan Modeli Nasıl Yakışır

Çocuklarımızın tavanlarını genellikle açık renklerde ve nötr tonlarda boyamanız önerilmektedir.Hatta çoğu zaman tercih edilen renkte budur.Fakat bazen bu tavan renkleri çocuklarımız için bunaltıcı olabiliyor.Böyle zamanlarda duvar renklerinize yakın tonda gölgelendirme yaparak daha ferah ve kombine tasarımlar ortaya çıkarmış olabilirsiniz. Sadece düz boyalar yerine rengarenk gökkuşakları,hayvanlar ,emojiler ve daha nice simgeler çizerek çocuklarınızın ilgisini çekebilirsiniz.



Tavanı Desenlerle Özelleştirin

Duvarlar çocuklarımızın odasını tamamlayan en önemli bölümlerden biridir.Burada tüm hayal gücümüzü kullanarak çocuğumuzun gelişiminde fayda sağlayacak ,hayal gücünü geliştirecek ve yaratıcılık katacak simgelerle dolu duvar kağıtları kullanabilirsiniz.Tavanlarına gök cisimleri ekleyebilir ve çocuklarımıza erkenden evrenin güzelliklerini tanıtabilirsiniz.Kuşlar,kelebekler,uçaklar çocuk odaları için birebirdir.Yaşları ilerleyip renk ve şekilleri farketmeye, anlamlandırmaya başladıkça bu özel tasarımlardan gözünü alamayacak.Bu sayede bambaşka hayallerle uykuya dalmış olucaktır.



Işıklandırma Yaparak Hava Katın

Gün içinde ilgisini çekicek, hayal gücünü geliştirip yeni fikirler edineceği çocuklarımızın tavanlarına da dekorasyon ürünleri kadar özel önem veriyoruz. Çünkü odalarındaki tasarımlarını ilgiyle,merakla izliyorlar.Bu bölgeyi biraz daha ışıklandırıp,canlı bir ortam yaratmaya ne dersiniz? Işıklı toplar yada ledli yıldızlar ,gezegenler,bulutlar ile bambaşka bir görünüm kazanabilirsiniz.Bu simgeler karanlık çöktüğünde gece lambası görevi görüp aydınlatma görevini bile üstlenebilir.Ayrıca bunların yanında çocuğunuzun sıcak mekanını göz kamaştırıcı bir ortama dönüştürebilirsiniz.